Moet men zich registreren? Bij sms&park hoeft u zich niet te registreren - gewoon een SMS naar 3377 sturen!

Zijn er maandelijkse basiskosten? Nee, u betaalt sms&park alleen als u er gebruik van maakt.

Wanneer zijn mijn parkeerkosten voldaan? De parkeerkosten zijn betaald, zodra u een bevestigings-SMS hebt ontvangen.

Kan ik uit verschillende parkeertijden kiezen? Met iedere SMS betaalt u voor één uur en u kunt vanaf iedere plek met een verdere SMS verlengen. Binnenkort zijn ook flexibele parkeertijden mogelijk!

Kan ik ook met een Duitse mobiele telefoon gebruik maken van sms&park? Ja, als eigenaar van een Duitse mobiele telefoon stuurt u gewoon een SMS naar nummer 831200 voor een uurtje parkeren. De service staat ter beschikking voor klanten van de Duitse mobiele telecomaanbieders Telekom, Vodafone en o2 . Er worden vaste kosten voor deze service in rekening gebracht.

Betaal ik dezelfde prijs als bij een automaat? U betaald dezelfde prijs als bij een parkeerautomaat. Voor het versturen van de SMS ontstaan kosten afhankelijk van uw individuele SMS-kosten en er worden servicekosten in rekening gebracht.

Hoe wordt er afgerekend? De afrekening van de kosten geschiedt automatisch via de factuur van uw mobiele telefoonaanbieder of uw prepaid-tegoed.

Wie is eigenaar van sms&park en 3377? sms&park wordt geëxploiteerd door sunhill technologies, een Duits technologiebedrijf. Wij werken samen met SHPV (Servicehuis Parkeer- en Verbijfsrechten) met alle aangesloten Nederlandse steden. In Duitsland wordt sms&park reeds in meer dan 60 steden met succes gebruikt, samen met de mobiele telecomaanbieders Telekom, Vodafone, E-Plus en o2.